Priključi se

Vijesti

Predsjednik Čović: Minimum minimuma – izborna legitimnost; BiH je morala dobiti status kandidata za EU

Nakon zanimljivog vikenda u kojemu je zasjedao Hrvatski narodni sabor, izabrao novog/starog predsjednika i ostale dužnosnike te donio do sada možda i najvažnije strateške odrednice hrvatskih političkih stranaka, upravo u talk showu “Dobar, loš, zao” kod urednika Marija Vrankića o svim aktualnim političkim pitanjima govorio je predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u prvom većem intervju nakon sabora.

Održana VII. izborna skupština ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB

U petak je u Franšiznom centru u Vitezu održana VII. izborna skupština Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna. Za novog predsjednika ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB izabran je Dario Plavčić iz Busovače. Dario je naslijedio Gorana Pejakovića iz Travnika koji je uspješno vodio Mladež u protekle dvije godine.

Izabran novi saziv OO Mladeži HDZ BiH Travnik, Mladen Stojanović novi predsjednik

Dana 3. siječnja 2019. godine u Travniku je održana VII. Izborna skupština OO Mladeži HDZ BiH Travnik. Na izbornoj skupštini uz članove Mladeži HDZ BIH s područja cijele općine Travnik nazočili su i predsjednik OO HDZ BiH Travnik i tajnik ŽO HDZ BIH ŽSB Bojan Domić i predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB Goran Pejaković, koji je nazočio i u ulozi izaslanika izborne skupštine.

MOSTAR: Održana promocija VII. generacije i početak nastave za VIII. generaciju Političke akademije HDZ-a BiH

Kazavši kako je njihovo umrežavanje, pored usvojenog znanja i vještina upravo najvažniji kapital koji kao mladi ljudi mogu iskoristiti, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović čestitao je uspješnim polaznicima VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.

Kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a, Ilija Nakić nositelj liste za Sabor ŽSB

Na listi HDZ-a BiH i koalicije stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH za Parlament BiH nalazi se ukupno 55 kandidata. ZDŽ i SBŽ daju 11 kandidata za ovu listu, PŽ, TŽ i Distrikt Brčko 10, USŽ i HBŽ 8, jednako kao i HN i ZH županija, dok je ispred Sarajevske i BP županije na ovoj listi troje kandidata. Iz dviju izbornih jedinica u RS-u stranke okupljene oko HNS-a imaju ukupno 11 kandidata. Ispred OO HDZ BiH Travnik kandidati na izborima su: Ilija Nakić, Vlatka Lukić, Niko Grganović i Nikolina Bikić za Sabor ŽSB, te Matea Cakalin i Dražana Solomun za Zastupnički dom Parlamenta FBiH.

Subscribe to this RSS feed
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK