Priključi se

Vijesti


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/templates/gk_game/lib/framework/helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Bojan Domić kandidat za ministra u Vladi ŽSB

Županijski odbor HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna na sjednici održanoj 30. siječnja 2019. godine u Vitezu imenovao je kandidate za ministre u Vladi Županije Središnja Bosna.

Za ministricu financija u Vladi ŽSB imenovana je Mirjana Plavčić iz Busovače, za ministra unutarnjih poslova imenovan je Feliks Vidović iz Kreševa, za ministra pravosuđa i uprave Zoran Marković iz Kiseljaka, za ministra zdravstva i socijalne politike Anto Matić iz Viteza, a za ministra obrazovanja, znanosti, kulture i športa Bojan Domić iz Travnika.

Nove ministre treba potvrditi Sabor Županije Središnja Bosna, javnim glasovanjem o prijedlogu odluke o potvrđivanju Vlade u cjelini.

Također, ŽO HDZ-a BiH ŽSB predložio je i kandidate za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH: Zdenka Džambas iz Novog Travnika, Ilija Nakić iz Travnika i Marko Saraf iz Jajca.

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK