Priključi se

Vijesti


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/templates/gk_game/lib/framework/helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Mladež HDZ BiH Travnik posjetila domove za stare osobe

Tradicionalno već petu godinu za redom članice i članovi Mladeži HDZ BiH Travnik organiziraju aktivnosti povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.
Kao i u prethodnim godinama obojena uskrsna jaja podijeljena su građanima i korisnicima domova za stare osobe u općini Travnik. Na Veliki petak, članovi i članice Mladeži u pratnji predsjedateljice Općinskog vijeća Travnik Vlatke Lukić posjetili su domove za stare; dom „Otac Kristofor“ u Novoj Biloj i „Naš dom“ u Travniku. Uz ugodne razgovore i druženje s korisnicima podijeljene su uskrsne pisanice, koja su u kršćanstvu simbol rađanja i novoga života. Tom gestom nastojali su dočarati i oživjeti duh nadolazećeg blagdana, te korisnicima ovih domova iskazati mali znak pažnje i čestitati Uskrs onima koji slave.
 
OO Mladeži HDZ BiH Travnik se zahvaljuje ljubaznom osoblju domova za stare osobe na gostoprimstvu, te svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želi sretan i blagoslovljen Uskrs.