Priključi se

Vijesti


Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/templates/gk_game/lib/framework/helper.layout.php on line 199

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/hdzbihtr/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Mladež HDZ BiH Travnik posjetila škole povodom Svjetskog dana učitelja

Povodom Međunarodnog dana učitelja, 5.10.2017. godine, Predsjedništvo OO Mladeži HDZ BiH Travnik održalo je sastanak s ravnateljom Osnovne škole „Nova Bila“ Josipom Popovićem i ravnateljom Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ don Željkom Marićem.

Teme razgovora su bile stanje u navedenim školama i općenito u obrazovanju u ŽSB. Ujedno, razgovarano je o potencijalnim zajedničkim aktivnostima na području Travnika. Osnovni cilj istih je poboljšanje položaja mladih i daljnji iskoraci u obrazovanju mladih.

Ravnatelji su iznijeli krucijalne probleme s kojima se susreću u svojim branšama i svom okruženju, dok je Predsjedništvo Mladeži obećalo da će informacije o navedenim problemima prenijeti na više instance i potencirati na njihovom rješavanju.

Ovom prilikom članovi Mladeži svim odgojno-obrazovnim djelatnicima žele sretan Međunarodni dan učitelja.

"Želimo se zahvaliti svim učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima, kao i ostalim odgojno-obrazovnim djelatnicima što ste svoje živote posvetili odgajanju i učenju djece. Vaš posao je iznimno vrijedan, iako ponekad nedovoljno vrednovan ima najvažniju ulogu u društvu. Radeći jedan od najodgovornijih i najzahtjevnijih poslova izravno utječete na sutrašnjicu dajući svoj doprinos cilju kojem svi težimo – društvu znanja. Također vjerujemo da će Vaš rad doprinijeti stvaranju uvijek pravednijeg i kvalitetnijeg društva, u kojemu će se cijeniti prave vrijednosti."

Predsjedništvo OO Mladeži HDZ BiH Travnik će u mjesecu listopadu nastaviti sastanke s ostalim školama, kao i posjetama župnim uredima na području općine Travnik s ciljem zajedničkog rada na poboljšanju uvjeta za život kako mladih ljudi, tako i ostalih žitelja Travnika i središnje Bosne.